• youtube
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • Hva skjer

En gratis Støtt bedriften din

db8be3b6

nyheter

     hva er ny funksjon med tilpasset meny Bærbar berøringsskjerm 7-tommers videobrosjyre & flyer & katalog?

En videobrosjyre med berøringsskjerm er et markedsføringsverktøy som kombinerer fysiskheten til en trykt brosjyre med interaktiviteten til en berøringsskjerm.Den inneholder vanligvis en videopresentasjon av høy kvalitet som viser et produkt, en tjeneste eller et merkevarebudskap, og er designet for å fange oppmerksomheten til potensielle kunder på en minneverdig måte.

Videobrosjyren har vanligvis en LCD-skjerm som varierer fra 4,3 tommer til 10 tommer i størrelse, som viser videoinnholdet i høy oppløsning.Berøringsskjermgrensesnittet lar seerne samhandle med videoen ved å trykke på knappene på skjermen for å navigere mellom ulike seksjoner eller få tilgang til tilleggsinformasjon.

Videobrosjyrer med berøringsskjerm brukes ofte i bransjer som eiendom, gjestfrihet og bilindustri, der et visuelt slående og interaktivt markedsføringsverktøy kan hjelpe til med å skille et selskaps tilbud fra konkurrentene.De er også nyttige for messer, produktlanseringer og andre arrangementer der markedsførere ønsker å gjøre et varig inntrykk på deltakerne.

   youtube video å vise:

Tilpasset brukergrensesnittmeny for å velge du vil spille av video- og bildeberøringsskjerm 7-tommers bærbar videobrosjyre og mailer og flyer og katalog for hilsen, invitasjon, virksomhet, bryllup, jubileum.

Flere detaljer: https://www.idealwaylcd.com/astrazeneca-7inch-portable-hardcover-video-business-brochure-with-business-card-pocket-product/

 

  Hvorfor berøringsskjermvideobrosjyrer er så populære og kreative trender i markedet?

En videobrosjyre med berøringsskjerm er en type markedsføringsverktøy som kombinerer funksjonene til en tradisjonell trykt brosjyre med tilleggsmulighetene til en digital skjerm.Hovedtrekket til en videobrosjyre med berøringsskjerm er dens evne til å vise videoer og bilder av høy kvalitet, noe som gjør den til en engasjerende og interaktiv måte å vise frem produkter, tjenester eller ideer.

Andre viktige funksjoner i videobrosjyrer med berøringsskjerm inkluderer deres kompakte størrelse, bærbarhet og holdbarhet.De er ofte designet for å passe i en lomme eller veske, og kan enkelt transporteres til messer, konferanser eller kundemøter.I tillegg er videobrosjyrer med berøringsskjerm vanligvis bygget med materialer av høy kvalitet, slik at de tåler hyppig bruk og håndtering.

En annen viktig funksjon i videobrosjyrer med berøringsskjerm er deres tilpassbare natur.Bedrifter kan samarbeide med designere og produsenter for å skape et unikt og personlig design som gjenspeiler deres merkevare og budskap.Dette kan inkludere tilpasset grafikk, farger og logoer, samt inkludering av spesifikke videoer eller bilder.

Samlet sett gjør kombinasjonen av digitale og trykte elementer berøringsskjermvideobrosjyrer til et kraftig markedsføringsverktøy som kan fange oppmerksomheten til potensielle kunder og hjelpe bedrifter med å skille seg ut fra konkurrentene.

hvis du har flere råd ideer og forespørsel, velkommen til å legge igjen en kommentar og sende forespørsel tilVÅR lokalisert videobrosjyreleverandør med berøringsskjermfabrikk.:


Innleggstid: 22. mai 2023
-->